Wij gebruiken cookies om te verzekeren dat deze website naar behoren werkt en en om statistieken over gebruikers te verzamelen zodat we de website kunnen verbeteren . Sommigen zijn al ingesteld . Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en het gebruik van cookies tijdens uw bezoek

Log in
EmailWachtwoord
Door te klikken gaat u akkoord met deze site gebruikersvoorwaarden.
 
Wachtwoord vergeten?
Niet geregistreerd? Gratis registreren

 Ondersteund door :  

Image.png


willekeurige resultaten

Duitse Pinschers Stambomen databasepuppies
fokkerslijst
dekreuen
stambomen
uitgebreid zoeken
proefparing
voeg een hond toe
gratis registreren
gezamelijke voorouders


Nu 16515 honden 

Welkom op de Duitse Pinscher Database

Het is steeds belangrijker om bij toekomstige nesten de juiste ouders te kiezen om de gezondheid van onze honden te behouden of te verbeteren door het voorkomen van inteelt of het doorgeven van erfelijke ziekten. Ons doel is fokkers te helpen met het maken van gezonde fokbeslissingen. Toekomstige hondeneigenaren kunnen hier de gezondheidsinformatie van hun pup opzoeken.

Het belangrijkste onderdeel van deze database zijn de internationale gezondheidsuitslagen van fokkers, kennelclubs en databases uit verschillende landen. Deze database geeft u de mogelijkheid om de inteeltcoëfficiënt (COI) van een toekomstige nest te berekenen, om gezondheidsuitslagen van uw eigen of andere honden te bekijken of om gewoon door de stambomen te bladeren.

Als u zich (gratis) geregistreerd heeft kunt u inloggen om honden, foto's of gegevens toe te voegen of te wijzigen. U heeft dan ook uitgebreidere zoekmogelijkheden en u kunt een stamboom-analyse maken. Als u zich registreert als eigenaar of fokker kunt u uw naam of een website aan een hond toevoegen.

We nodigen u uit om eens rond te kijken en als u wilt te helpen met het completer maken van de stambomen of om gezondheidsinformatie aan te leveren.

Het database-team